-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:15736 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

معاشرت دختر و پسر براي استفاده هاي درسي مجاز است؟
محدوديّت ها در دين مبين ما براساس مقدار حساسيّت هاي موضوع، برقرار مي گردند. از آنجا كه زن و مرد به خاطر نياز به يكديگر و مطلوبيّت و جذابيّت رابطه، در هر لحظه و برخورد حتّي كوچك، امكان انحراف دارند. اين نياز ستبر خاصّي پيدا كرده است(به احكام نگاه، يا تنهايي دو نامحرم در زير يك سقف كنيد). مادامي كه اين حساسيّت موجود است محدوديّت در ارتباط لازم است. معاشرت و گفتگوي درسي مي تواند از طريق همجنسان هم باشد. امّا چرا اصرار ما بر اين است كه از جنس مخالف باشد؟ اين همان تمايل و كشش دروني است كه زمينه ساز برخوردهاي صميمانه تر و ارتباطات نامشروع مي گردد.
البته اگر كار در حدّ خاصّي مثل، گرفتن و يا دادن جزوه اي و يا پرسشي كوتاه تمام شود منعي نيست. ولي چنين نخواهد ماند و گواه ما مسائل موجود و واقعيّت هاست كه در محيط هاي آموزشي كاملا نمايان است. در آزمايش جديدي كه در كشور آلمان انجام گرفت، دانشجوياني كه از جنس مخالف جدا شده بودند، در وضعيّت بهتري از نظر درسي قرار گرفتند.

( بخش پاسخ به سؤالات )


ـ3ـ

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.